Érintőkijelzők, monitorok

Iiyama a világ egyik vezető számítógép monitor gyártója. Hatékonyság, megbízhatóság, kiemelkedő teljesítmény és intuitív használat mind kulcsfontosságú szempontok az Iiyama termékeinek fejlesztésekor.

Kiemelkedő teljesítményű termékek következetes evolúciója

Cégük sikere kiemelkedő teljesítményű termékeinknek köszönhető amelyeket elérhető áron visznek a nemzetközi piacra.

  1. Kiváló minőségű monitorok vezető beszállítója, minden felhasználói igény kielégítése és a piac jelentős részének átfogása.
  2. Versenyképes árú és kiemelkedő minőségű termékek gyártása.
  3. Az Iiyama vezetői által elvárt minőségi követelmények betartása érdekében termékeink az ISO-9002-es minőségbiztosítási szabványainak megfelelően kerülnek értékesítésre.

Termékeik fejlesztése már a kezdetektől fogva a felhasználók egyéni igényei szerint történt, a tömeg gyártás konvencióit figyelmen kívül hagyva. Ez a megközelítés jelenleg is cégük alapelve a kutatás és fejlesztés folyamatának minden egyes lépésekor a felhasználóbarát termékek létrehozása érdekében.

Új termék modellt csak akkor hoznak a piacra amikor az új modell minden kétséget kizáróan tartalmazza a felhasználók igényeinek megfelelő új funkciókat és ezzel együtt tudjuk biztosítani cégünk jól ismert ár-teljesítmény arányát.