A legújabb frissítéssel már nem csak egyszerűsített számla állítható ki az L-számla programmal, így lehetőség van mostantól:

  • nincs összegkorlát a számla végösszegére vonatkozóan
  • átutalásos, bankkártyás fizetési mód is választható a készpénzes mellett

A Micra-lszámla megfelel a NAV 2020.07.01 utáni kötelező számlakészítés elvárásainak. Az Android 5.0 feletti operációs rendszer kompatibilitásnak hála, szinte minden modern hordozható készülékre könnyedén telepíthető. Hordozható bluetooth-os nyomtatóval bárhol használható és a helykihasználása is kimagaslóan kicsi. Kiváló választás lehet a kompletten készülékkel-hőnyomtatóval egybe épített Android-os készülékünk. Nem szükséges hozzá folyamatos adatkapcsolat, hiszen számláit a nap végén összesítve is képes, akár Wifi (amennyiben csatlakoztatja) hálózaton is fel tudja tölteni, amíg a készülék esténként töltődik. Kompakt készülékünkkel akár egyben is megvásárolható, így a nyomtató és a számlázót futtató eszköz egy kompletten felhasználható számlázóvá válik. 58 mm széles papír megfelel az összes előírásnak, olcsóbb, mint szélesebb társai és környezetbarát a kisebb anyaghasználatnak köszönhetően! Az Lszamla program egyszerűsített és normál adattartalmú számla kibocsátására alkalmas. Az ingyenes verzió lehetőséget ad 52 db számla elkészítésére évente.

Letöltés:
1. Kattintson ide, hogy le tudja tölteni az .apk fájlt.
2. Letöltéskor az eszköze megkérdezheti, hogy SD kártyára szeretné-e menteni, javaslatunk szerint válassza az Igen opciót.
3. Letöltés után, megnyitáskor a készülék automatikusan átirányíthat a beállítások menübe(ha ez nem történik meg lépjen be manuálisan) az „Ismeretlen forrás” opciót aktiválni kell a továbblépéshez
4. Léjen vissza a letöltésekhez és már el is tudja indítani a telepítést.

Regisztráció: a honlapunkról letöltött demo program regisztrálása és élesítése szükséges.

A cég adatok kitöltése után (Törzsek –> Beállítások –> Cégem) kattintson a Törzsek –> Beállítások –> Program regisztrálása –> Regisztráció kérése lehetőségre.

A szoftveren keresztül indított regisztrációs igényeket  legyenek szívesek micracrm@micra.hu címre is írják meg. Elegendő egy mondat „Kérem az XY cég. L-számla szoftver regisztrációját. A kollégák a regisztráció elvégzése után válaszolnak erre a levélre, ha a regisztráció megtörtént.! A regisztráció véglegesítéséhez, a szoftverben „Törzsek>Beállítások>Program regisztrálás>Regisztráció szerverről menüpontra!” kell kattintani.

 

A számlázó program NAV lejelentéshez szükséges adatok:
A prorama neve/azonosítója: Lszámla
Verzió száma: 3.0
Fejlesztő/gyártó: Leichter Irodatechnika Kft. Adószáma: 12491980-2-13
Forgalmazó/értékesítő neve, adószáma: akitől Ön a programot megvásárolta.
Amennyiben cégünktől vásárolta: Micra-Metripond Kft., 12644779-2-06
A program elérhetősége: https://micra.hu/micra-lszamla/

Tekintse meg milyen egyszerűen használható

Önnek melyik tetszik?

Hordozható Bluetooth-os hőnyomtató

Kompakt Android-os készülék nyomatóval

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkért forduljon a területileg illetékes kereskedelmi kollégánkhoz: