" "

A kereskedelem jövője: Automatizált folyamatok

micra bolti mérlegek automatizált folyamatok

A kereskedelem már az ókor óta jelen van az emberiség életében, a világ folyamatos fejlődése azonban erre a területre is nagy hatással volt. A felgyorsult hétköznapok a kereskedelemben is megkövetelik a gyors és zökkenőmentes működést, amit a Micra modern és automatizált folyamatokat biztosító termékekkel tesz lehetővé. Hogy pontosan mire is gondolunk, alábbi cikkünkből kiderül.

 

Miben látjuk a problémát?

Legyen szó rendelések felvételéről vagy akár a megfelelő ÁFA körbe való besorolásról, nagyfokú precizitásra és odafigyelésre van szükség. Emberként nem vagyunk tévedhetetlenek, ráadásul terhelhetőségünk is véges, így szükség van egy olyan megoldásra, amire biztosan számíthatunk. Mi ezt azon automatizált folyamatokban látjuk, melyekhez a legmodernebb eszközöket és szoftvereket biztosítjuk a pontos és gördülékeny munka érdekében. Ilyen eszközök hiányában gyakran az olyan manuális munkavégzés mellett döntenek, mint például a kézi adatbevitel vagy a cetlire írás, a cetlit azonban elhagyjuk, betelik, így értékes időt és pénzt pazarolhatunk el. Mi ezt a problémát küszöböljük ki!

 

Milyen előnyöket kínálnak termékeink?

  • Rendelésfelvétel
  • Készletkezelés
  • Adatok azonnali küldése a rendszerhez csatlakoztatott mobiltelefonokra
  • Automatikus számlagenerálás
  • Értékesítés segítése
  • Automatikus ÁFA körbe sorolás

Ez csupán néhány azon előnyök közül, melyekkel egy megfelelően kiválasztott termékünk rendelkezik. Számos területre kiterjedően, a pénztárgépektől egészen az ipari mérlegekig kínálunk könnyebbséget nyújtó megoldásokat a kereskedelemben résztvevők számára.

 

Mi a célunk?

Megrendelőinknek igyekszünk a számukra legmegfelelőbb rendszert javasolni. Az adott program telepítése után a betanításban is számíthatnak ránk, mint ahogy a későbbi fejlesztések esetében is vevőink rendelkezésére állunk. A jó kapcsolat kialakítása számunkra elsődleges, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!