" "

Dibal DMI App – Mérleg elektronika távvezérlő

Miért?

Ipari vagy raktári környezetben gyakran jelent nehézséget, hogy a kezelőnek közvetlenül oda kell mennie a mérleg kijelzőjéhez, ha le akarja azt olvasni, vagy ha táráznia és/vagy tárolnia kell a mért súlyt, mindez időveszteséggel és némely esetben akár baleset kockázatával is jár együtt jár. A Dibal DMI Andorid-alkalmazás lehetővé teszi, hogy az üzemeltető távolról* táblagépről vagy okostelefonról megtekintse a mért értéket és akár parancsokat is küldjön az elektronikának, így optimalizálva a mérési folyamatot.

Kinek ajánljuk?

Az alkalmazás olyan cégeknek segíthet, akik raktározással és logisztikával foglalkoznak viszonylag nagy alapterületű raktárban, ugyanakkor a folyamataik során folyamatos mérlegelés szükséges. Például a beérkezett mennyiségek ellenőrzése a szállítólevél alapján, komissiózás rendelés előkészítéshez, raktári leltár stb.

 

A Dibal DMI App távvezérlő

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a mérlegen mért értéket a tablet vagy okostelefon kijelzőjéről is leolvassuk így nem számít, ha a mérleg kijelzője távol vagy esetleg takarásban van, ugyanakkor alap mérési funkciók a tabletről vagy okostelefonról is vezérelhetőek.

 • Nagyobb biztonság, nem kell mindig a mérleg kijelzőjéhez menni
 • Nagyobb termelékenység, időmegtakarítás
 • Nagyobb kényelem
 • A hibás mérlegelések csökkenése

 1. A mért érték valós idejű megtekintése

 1. Interakció a mérleg elektronikával (tára és nulla beállítása).

 1. Súlyellenőrző üzemmódban is működik

 1. Cikkek és vásárlók hozzárendelése a kapott súlyokhoz
 2. Az ügyfélhez rendelt összes mérés/mérleg megtekintése és a hibások illetve nem megfelelőek törlése

 1. Mérlegjegyek és összesítések nyomtatása

 1. E-mailek küldése a súlyok .csv fájljaival. A nyomtatás kiválasztásakor ezek automatikusan generálódnak

 1. Súlyokat és összegeket tartalmazó .cvs fájlok létrehozása más alkalmazásokhoz. A nyomtatás kiválasztásakor ezek automatikusan generálódnak

A Dibal DMI ABS csatlakoztatható Ethernet-hez vagy WIFI hálózatokhoz. / A DMI 610 rozsdamentes acél integrált Ethernettel rendelkezik (opcionális), valamint egy plusz csatlakozón keresztül képes WIFI hálózathoz is kapcsolódni.