" "

Elektromos autótöltők a Micra kínálatában

2022 májusától kínálatunkban megtalálhatóak elektromos autótöltők is. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy kapcsolódik ez a termék a pénztárgépekhez, mérlegekhez.

A válasz egyszerű: anyacégünk a lengyel ELZAB SA. 1969-óta tervez és gyárt elektronikai eszközöket. A folyamatos fejlesztések mögött képzett mérnökök és óriási tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak. Ez a hatalmas tapasztalat illetve az elmúlt időszakban világunkban bekövetkező változások arra késztették a gyárat, hogy a fiskális nyomtatók és pénztárgépek gyártásának piacán lévő vezető szerepe mellett visszatérjen a mechatronikai gyökereihez és kitekintsen egy új „felvillanyozó” piac felé. Így született meg az ELZAB ECOPOWER elektromos autótöltő márka. Kínálatunkban jelenleg 3 különböző felhasználási területre fejlesztett elektromos autótöltő szerepel:

  • CC HOME  – otthoni használatra
  • CC Wall – munkahelyek, szállodák, üzletek parkolóiba
  • CC City – közterületi, városi parkolókba

Az új termékek megalkotásánál fontos szerepet játszott, hogy  az elektormobilitás egyre terjedőben van, hiszen a környezetvédelem,  a „Susmog” elmélet egyre fontosabb szerepet tölt be az életünkben. Mindezek mellett a termékek megvásárlásával a vásárlók az európai ipart is támogatják, hiszen ez elektromos autótöltőink a lengyel gyárban készülnek. Elektromos töltőinkről részletesen itt tájékozódhat: https://ecopower.micra.hu