Az 1993-ban alapított GoDEX International elsősorban vonalkódnyomtatatók tervezésére és gyártására specializálódott vállalat, melynek termékei ár-érték arány és a nagy teljesítmény kategóriában a piacvezetők egyikének számítanak. A GoDEX célja, hogy a valódi ügyfélközpontúságát, a mérnöki inspirációt és a fegyelmezett, folyamatos fejlesztés gyakorlatát ötvözze, létrehozza az iparág legolcsóbb, egyben legjobb minőségű vonalkódnyomtatóit, amelyeket ugyanakkor gondos és gyors ügyfélszolgálat támogat. Ez utóbbi legjobb bizonyítéka az ingyenes, felhasználóbarát, magyar nyelven elérhető, grafikus címketervező (GoLabel) program. A Micra-Metripond Kft. 2017 óta forgalmazza a Godex nyomtatókat, ügyfeleink nagy megelégedésére.

 

Asztali nyomtatók

A GoDEX kompakt, de funkciókban gazdag asztali címkenyomtatóinak széles választéka ideális olyan alkalmazási területekre, ahol kevés hely áll rendelkezésre, de kiváló minőségű, megbízható közvetlen hő- vagy hőtranszfer- nyomtatás szükséges. A nyomtatók kialakításakor elsődleges szempont egyszerű használat volt ugyanakkor a csatlakozási lehetőségek széles skáláját kínálják, így ideálisak számtalan kis és közepes méretű címke-, nyugta- vagy akár karszalag nyomtatási feladatokra is. A Micra ügyfelei legtöbbször polccímke, csomagolt árú címkézési, gyűjtőcímkézési feladatokra vásárolják ezeket a nyomtatókat.

Ipari nyomtatók

Minőségi, nagy igénybevétel mellett hosszú élettartamra tervezett címkenyomtatók. A Godex ipari nyomtatóinak széles kínálata megnövelt nyomtatási sebességet, akár 8 hüvelykes nyomtatási szélességet és számos további funkciót kínál azoknak, akik fejleszteni szeretnék gyártósorukat, csomagoló üzemüket. A Micra ügyfelei általában a saját gyártású ipari (MIE, MMEL, MML) mérlegeivel összekötve komplett rendszerként, sok esetben állvánnyal akár ipari számítógéppel összekötve illetve kiegészítve vásárolják ezeket a termékeket, leginkább húsipari és csomagolóüzemi felhasználásra.