" "

Micra K10 és Jota E kiegészítők

Hasonlóan a régebbi fejlesztésű online pénztárgépeinkhez, az új generációs hordozható Micra K10 és Jota E gépekhez és elérhetőek a már megszokott kiegészítőink.

Forgatható vevőkijelző az új MICRA JOTA E-hez

 

Nagyméretű, forgatható külső vevőkijelzőre akkor lehet szükség, ha a pénztárgép saját vevőoldali kijelzője egyáltalán nem, vagy nem jól látható. A kijelző az ingyenes EURÉKA programmal konfigurálható: egyedi háttérszín és betűszín is beállítható. További jó hír, hogy a korábbi Jota M és S-el működő régebbi kijelzők (a nagykijelzősök) átalakítás és szoftvercsere után használhatóak a JOTA E-vel is. Fontos viszont, hogy átalakítás után, viszont már nem használható a Jota M-mel és S-sel. Az átalakításokat 1-3 nap átfutási idővel forgalmazói szervizünkben  végezzük. A frissítés áráról és a részletekről érdeklődjön a pénztárgépszervizesénél.

 

 


Micra K10 fiók

Habár a készülék mérete és a K10 elsődleges felhasználási területe nem indokolja, de egyre több kisebb üzletben,( pl. ajándéküzletekben és virágboltokban)  népszerű K10-hez elérhető közepes méretű aktív pénztárgépfiók.
A fiók csak K10-es pénztárgéppel működik.