Ott segítünk, ahol tudunk: A Micra termékcsalád alkalmazási területei

Pékség, húsbolt, barkácsáruház vagy élelmiszerbolt…A Micra termékei a kereskedelem számos területén alkalmazhatóak. Mivel úgy véljük, a legjobb reklám az elégedett vevő, így az alábbi cikkben néhány történeten keresztül mutatjuk be, milyen területeken alkalmazhatóak a Micra termékcsalád tagjai.

 

Akiknek már segítettünk

 

Pékségekbe

Egyik vevőnk az általa üzemeltetett pékáru szaküzletekben szeretett volna új rendszert bevezetni. A Micra Jota termékcsaládban megtalálta a számára legmegfelelőbb megoldást, egy olyan gyors és strapabíró pénztárgépet, ami korlátlan számú tételt tud kezelni, akkumulátoros üzemmódban is képes dolgozni és számítógépes rendszerhez köthető.

 

Húsboltokba

Termékeinket húsboltokba is bátran ajánljuk. Vevőnk egy olyan címke- és blokknyomtatós mérleget keresett, ami vásárlói rohamok esetében is képes a megbízható kiszolgálásra, valamint az értékesítésről jelentést is készít. Megrendelőnk választása egy helyszíni bemutató után a Dibal mérlegcsalád Mistral sorozatára esett, melyet hálózatba kötve kezdett el használni.

 

Cégvezetőknek

Cégvezetőként naprakész információkra van szükség az üzletek árukészletét és forgalmát illetően. Egyik ügyfelünk is ehhez keresett megoldást. Partnerünk olyan egységet fejlesztett ki számára, ami képes a Micra Jota pénztárgépek távoli elérésére, adatok le és feltöltésére, árak és akciók beállítására, valamint a készlet kezelésére, mindezt PC használata nélkül, ami igen fontos volt, tekintve, hogy kis üzletekről volt szó.

 

Barkácsboltból élelmiszerboltba

Végül jöjjön az egyik kedvenc történetünk. Egyik ügyfelünk egy barkácsáruházban figyelt fel árellenőrző termékünkre, melyben leginkább az fogta meg, hogy nem csupán kiírta, de hangosan fel is olvasta a termék árát. Ezt követően saját élelmiszerboltjaiba is rendelt a termékből, amit a már korábban telepített rendszerhez illesztettünk.

 

Az előbbi példák jól szemléltetik, hogy termékeink bármilyen jellegű kereskedelmi egységben megállják a helyüket. Legyen szó a munkavégzés megkönnyítéséről vagy a vevők elégedettségének növeléséről, ránk mindig számíthat!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül!