- TERMÉKLEÍRÁS A Maga szeletelőket kimondottan nagy forgalmú boltokba és húsüzemek számára ajánljuk. SPECIFIKÁCIÓ Általános jellemzők: – Késátmérő: 300 mm – Szeletvastagság állítás: 0-28 mm-ig – Ház: Teljes rozsdamentes […]
- TERMÉKLEÍRÁS Az Essedue szeletelőket kisebb és közepes forgalmú boltokba ajánljuk. SPECIFIKÁCIÓ Általános jellemzők: – Rendelhető késátmérők: 220, 250 és 275 mm – Szeletvastagság állítás: 0-15 mm-ig – Ház: […]
- TERMÉKLEÍRÁS A BOB Essedue szeletelőket kis, közepes, nagy forgalmú boltokba ajánljuk és húsüzemekbe is. SPECIFIKÁCIÓ Általános jellemzők: – Rendelhető késátmérők: 300 és 350 mm – Szeletvastagság állítás: 0-15 […]
- TERMÉKLEÍRÁS A Beckers szeletelőket kisebb forgalmú boltokba ajánljuk. SPECIFIKÁCIÓ Általános jellemzők: – Rendelhető késátmérők: 195, 220, 250, 275 és 300 mm – Szeletvastagság állítás: 0-15 mm-ig – Ház: […]
- TERMÉKLEÍRÁS A késsterilizálók húsüzemek, húsboltok és csemegepulttal rendelkező boltok számára nélkülözhetetlenek. SPECIFIKÁCIÓ Rendelhető típusok: Forró vizes: vízhálózatra köthető, mely alkalmas a megtisztított és szárazra törölt kések, forró víz […]
- TERMÉKLEÍRÁS Húsrostlazító. SPECIFIKÁCIÓ Rendelhető típusok: Elektromos: Az elektromos húsrostlazító kiválóan alkalmas csontmentes és nem fagyott húsok, hússzeletek rostjainak átvágására, fellazítására, ezáltal a hús puhább lesz, nem lesz rágós […]
- TERMÉKLEÍRÁS Húsüzemekbe, nagy forgalmú élelmiszerboltokba ajánljuk. SPECIFIKÁCIÓ Általános jellemzők: – Ház típusa: Rozsdamentes acél. – Biztonsági kapcsolóval ellátva. – Hűtőventillátorral ellátva. – Hűtött INOX garattal. – Hűtött rozsdamentes […]
- TERMÉKLEÍRÁS Az Everest TC és TI 12-es típusokat kisebb forgalmú boltokba ajánljuk, a TI és TC 22-es típusokat nagyobb forgalmú boltokba ajánljuk. A TI 32-es típust kimondottan nagy […]