" "

Új funkciókkal bővült az OTP Mobil SoftPOS

A OTP Mobil SimpleBusiness alkalmazás új funkciókkal bővült. Az újítások érintik többek között az applikáció megjelenését, illetve innentől kezdve lehetősége van arra is, hogy részleges visszatérítést igényeljen.
Ismerje meg a SimpleBusiness legújabb Androidos verzióját!

SimpleBusinessÚj dizájn:

  • Új, letisztultabb képernyők várják a tranzakció indításakor​
  • Első öt érintéses, azaz SoftPOS tranzakció alkalmával támogatást nyújtunk a fizetés véglegesítésében

Terméknév rögzítés:

  • A terméknevek rögzítésére a Beállítások menüpontban nyílik lehetőség. Ez az opció elérhető külön helyszíni, illetve a linkes fizetések esetén​ is
  • Az applikációban a tranzakció adatlapján és az adminfelületen is megjelennek a termékekkel kapcsolatos adatok

Részleges visszatérítés:

  • Immár lehetőség van az applikáción keresztül részleges visszatérítésre is​, a tranzakció részleteit megnyitva

További információk az alkalmazás használatával kapcsolatban:

  • A SimpleBusiness használatát bemutató  kézikönyv  mostantól elérhető az applikációban is az Információk menüpontra kattintva

Amennyiben még nem biztosít érintéses fizetési lehetőséget vásárlóinak, de szeretné a SoftPOS funkcióval bővíteni a SimpleBusiness fizetési opciókat kattintson az alábbi  linkre  a további információkért.

 

Figyelem!
 Kérjük, az érintéses fizetéseknél hívja fel a vásárlói figyelmét arra, hogy a bankkártyájukat vagy okoseszközüket addig szükséges a SimpleBusiness alkalmazást futtatót készülék hátuljánál tartani, amíg az alkalmazás a Sikeres fizetés jelzést nem adja, vagy a PIN-kód bekérése képernyő meg nem jelenik. Ez akár több másodpercet is igénybe vehet.