" "

Vállalkozásokat segítő androidos alkalmazások a Micránál

Számlázás – automatikus NAV felküldés hordozható eszközről (ingyenes verzió is elérhető)

Egyszerűsített vagy normál számla összegkorlát nélkül állítható ki a Micra-lszámla androidos programmal. A Micra-lszámla megfelel a NAV 2020.07.01 utáni kötelező számlakészítés elvárásainak. Az Android 5.0 feletti operációs rendszer kompatibilitásnak hála, szinte minden modern hordozható készülékre könnyedén telepíthető. Nem szükséges hozzá folyamatos adatkapcsolat, hiszen számláit a nap végén összesítve is képes, akár Wifi hálózaton feltölteni, amíg a készülék esténként töltődik.

QR-kódos fizetési – gyors és hatékony megoldás az elektronikus fizetés biztosítására

Az applikáció megnyitása után az eladó megadja a fizetendő összeget, ami alapján a létrejön egy QR-kód a készülék kijelzőjén. Ezt a vásárló leolvassa saját banki applikációjának QR-kód olvasójával, majd jóváhagyja a tranzakciót. A sikeres tranzakcióról néhány másodpercen belül visszajelez az applikáció és az összeg azonnal meg is jelenik az eladó saját bankszámláján. generált QR-kódot nem Raiffeisenes és OTP-s applikációval rendelkező ügyfelek, olvasni és az azonnali fizetési rendszeren keresztül rendezni tudják, illetve ugyanez fordítva is igaz.

Rendelésfelvevő és ügyfélhívó szoftver – BistroApp

Az alkalmazás használata könnyen és gyorsan elsajátítható, segítségével akár fényképes ikonok kiválasztásával megtörténik a rendelésfelvétel, melyről a készülék egy ügyfél részére átadható rendelési sorszámot ás árat  is tartalmazó részletes pincérblokkot valamint a konyha részére blokkot nyomtat. A rendeléshez tartozó sorszámot a program képes kivetíteni is egy hozzá kapcsolt monitorra. Ha elkészül, a rendelés az megjelenik a kijelzőn is, de a program képes azt kimondani is. Szerencsés, ha ezek az appok egy külön erre a célra tartott eszközön futnak kínálatunkban több ilyen eszköz közül választhat: